Etikettarkiv | Zoran Tosic

Unitedspelare: Zoran Tosic

Zoran Tosic är en av Uniteds märkligaste värvningar någonsin. Han kostade stora pengar när han värvades från Partizan men fick aldrig chansen. Totalt gjorde Tosic fem inhopp för United innan han flyttade till CSKA Moskva lika fort som han kom. Och vi undrar fortfarande vad som hände.

Fortsätt läsa »

Tosic numer Moskvaägd

United har valt att sälja Zoran Tosic efter endast ett år. Serben som aldrig riktigt fastnade på Fergies radar har nu sålts för en icke känd summa (ryktas kring 10 milj. euro) till ryska CSKA Moskva. Tosic har skrivit på […]

Fortsätt läsa »

United i VM

Efter att Fabio Capello idag gav en VM-biljett till Michael Carrick står det nu klart att det blir nio Unitedspelare i VM (med reservation för skador, nyförvärv och försäljningar). Övriga i gänget är Rio Ferdinand, Wayne Rooney, Patrice Evra, Park Ji-Sung, Nemanja Vidic, Zoran Tosic, Nani och nyförvärvet Javier Hernandez.

Fortsätt läsa »

US 3 – 2009 / 2010

United har inlett säsongen bra, nitton poäng på åtta ligamatcher är bättre än förväntat. Jag hade räknat med att United skulle få problem i början på den här säsongen. Förlusten av Ronaldo har redan ältats alldeles för mycket men det var självklart att United utan portugisen skulle tvingas bygga om sitt anfallsspel och det har fungerat oväntat bra oväntat tidigt. Dagens United är fortfarande i sin uppbyggnadsfas och när pusselbitarna hittat rätt kan det här laget bli riktigt bra.

Fortsätt läsa »
TShirtsUnited.com The online shop for all your Manchester United t-shirt needs. Hundreds of 100% Unofficial MUFC t-shirts to choose from
LÄS MER OM MUSS SAMARBETSPARTNERS