Frågor & Svar

Här hittar ni frågor och svar på de vanligaste frågorna vi får varje vecka.

Fråga: Kan man köpa enbart matchbiljetter via Er?
Svar: Nej, vi säljer bara s.k. hotellpaket till svenska supportrar för den skandinaviska supporterklubbens (MUSCS) räkning. Lösa matchbiljetter kan Ni söka här. Notera att Ni inte är garanterad någon biljett där, Ni är med i utlottningen. Resultatet av denna utlottning får Ni reda på tidigast 12 veckor innan match.

Fråga: Vad ingår i Era paketresor?
Svar: I grundpriset ingår 3 nätter på hotell med engelsk / kontinental frukost, eller 3 nätter på vandrarhem med en ”lätt frukost” (toast + kaffe), plus matchbiljett. På våra veckomatcher är det bara 2 nätter som gäller. I priset ingår det även erfarna kontaktpersoner som ställer upp och svarar på Era frågor, bokar bord till restauranger till kvällen och guidar ut till arenan. För de som vill gå ”Stadium Tour” på Old Trafford så finns kontaktpersonerna till hands om så önskas. För Er som reser framför allt första gången så kan dessa personer vara ovärderliga.

Fråga: Varför måste man stanna 3 nätter på helgmatcherna?
Svar: Våra hotellpriser baseras på att den ena natten är mycket billigare än de andra 2, det ingår i dealen med hotellet för att hålla ett så lågt pris som möjligt. Man måste inte stanna alla 3 nätterna, men priset blir oförändrat om man åker hem en dag tidigare / anländer en dag senare.

Fråga: Varför ingår inte flyg i Era paket?
Svar: Detta är dels p.g.a att priserna varierar mycket beroende på varifrån man reser. Dels så väljer vissa att flyga så billigt som möjligt till London och sedan ta tåget upp.

Fråga: Är Ni de billigaste att resa med?
Svar: Än så länge har vi inte hittat någon annan researrangör som är billigare, Ni kan själva jämföra priserna med bl.a Nickes.com, Steve Perryman eller Here We Go. Det går självklart att resa ännu billigare än med oss, men då krävs det att ni bokar flyg i mycket god tid. Av erfarenhet vet vi att flygpriserna stiger ju närmare matchdatum Ni kommer, eftersom ni inte vet om ni får en biljett förrän tidigast 12 veckor innan match så kan det därför bli betydligt dyrare än att resa med oss.

Fråga: Vem bestämmer vilka som får resa med Er?
Svar: Det gör vi själva. Så fort vi får in en anmälan så undersöker vi om den sökande är medlem i MUSCS, detta kan ta tid beroende på när den sökande blev medlem. Det är ”först till kvarn” som gäller på våra resor…

Fråga: Kan min kompis följa med på resan, han är inte medlem?
Svar: Nej, det är tyvärr inte möjligt. Alla som vill åka med på resan måste vara medlemmar i MUSCS. Undantaget är att om förälder reser tillsammans med barn (under 18 år) räcker det med att en av personerna är medlem.

Fråga: Vart på Old Trafford brukar ni sitta under matcherna?
Svar: MUSCS har mer än 300 säsongskort till Old Trafford. Utöver dessa så brukar man kunna få loss ytterliggare biljetter om det är många som söker till en viss match. Mer än hälften av säsongskorten finns placerade i de nya kvadranterna, detta innebär att mer än hälften av de biljetter vi på MUSS får tilldelat oss på en match är i kvadranterna. Man ser mycket bra överallt på Old Trafford, så inga biljetter är egentligen sämre än några andra. MUSCS (där MUSS ingår) är ofta fler än 300 personer på matcherna.

Fråga: Vad är MUSCS?
Svar: Det står för Manchester United Supporters Club Scandinavia, alltså United’s skandinaviska supporterklubb. Det är skandinaviens största supporterklubb och Ryan Giggs är dess president.

Fråga: Vad är MUSS?
Svar: MUSS står för Manchester United Swedish Supporters. Vi arbetar i mångt och mycket tillsammans med MUSCS, man kan säga att vi är dess svenska filial. Styrelsen består av personer som varit Unitedsupportrar i många många år, och vi strävar hela tiden efter att få så många medlemmar som möjligt att ansluta till MUSCS.

Fråga: Hur blir man medlem i MUSS och vad kostar det?
Svar: MUSS är, enkelt förklarat, den svenska avdelningen av Manchester Uniteds skandinaviska supporterklubb MUSCS (Manchester United Supporters Club Scandinavia). Du blir automatiskt medlem i MUSS när du blir medlem i MUSCS – klicka här för att bli medlem i MUSCS. Det går inte att bli medlem i enbart MUSS.

Uppdaterad inför säsongen 2014/15.

Comments are closed.
TShirtsUnited.com The online shop for all your Manchester United t-shirt needs. Hundreds of 100% Unofficial MUFC t-shirts to choose from
LÄS MER OM MUSS SAMARBETSPARTNERS