Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fa-cupens kvartsfinal

Eventuellt omspel bara 2 dygn efter ligamatch.

Den 10e mars åker United till Riverside för att möta Middlesbrough i FA-cupens kvartsfinal. Lyckas United inte avgöra denna match så blir det omspel på Old Trafford den 17e mars, bara två dygn efter att United har avklarat Bolton hemma i ligaspelet. Anledningen till att omspelet måste spelas inom så pass snabb tid är att förberedelserna för det engelska landslagets kvalmatch mot Israel i Tel Aviv börjar den påföljade söndagen.

Låt oss hoppas att vi klarar av Middlesbrough direkt och slipper omspel annars kan vi nog vänta oss att Sir Alex väljer att vila en hel del spelare i matchen mot Bolton.


Av: Patrick Lundberg [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]