Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför: Man Utd – Inter 1/8 21:00

Dags för årets första hemmamatch på Old Trafford. Motståndet står italienska Inter för och vi lär troligen få se två starka lag på banan. I United är några spelare borta och några är tveksamma till spel.

Årets första hemmamatch på Old Trafford och den sista riktiga träningsmatchen står framför United. Motståndare är dom regerande italienska mästarna Inter. Inter som förlorade finalen mot Arsenal i Emirates Cup för en vecka sedan möter ett United som kommer från tre vinster och en oavgjort match och med övertygande spel från sin Asien turné. Inter förlorade under Emirates Cup mot Valencia samtidigt som man hade en tidig 1-0 ledning mot Arsenal i finalen men engelsmännen vände till 2-1.

I bortalaget så är Zlatan Ibrahimovic tveksam till spel därmot är både Maxell och Stankovic tillbaka i laget. Inters nyförvärv till denna säsongen Christian Chivu från Roma fick göra din debut i den blå/svarta tröjan mot Arsenal senast han väntas starta tillsammans med Materatzi i Inters mittlås. För Uniteds del så saknas en del spelare. Defenitivt borta är Scholes som lär vara borta i två till tre veckor mer samt Neville och Saha. Det är osäkert om Nani kan spela eftersom han dras med en ankelskada även nyförvärven Anderson och Hargreaves får vänta på sina debuter. Förmodligen lär dessa ske på fredag då ett mixat United lag reser till London för att möta Doncaster i en vänskapsmatch detta gäller även Solskjaer som väntas vara tillbaka.

Att sia i laguppställningar är väldigt svårt men förmodligen lär vi få se två starka lag som kommer in på Old Trafford. United har bara Chelsea kvar på söndag i Community Shield innan man en vecka senare möter Reading hemma i Premier Leauge starten.

Matchen visas på Viasat Sport 2 med avspark 21:00.


Av: Patrick Lundberg [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]