Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Al Hilal straffade United

Ikväll spelade United uppvisningsmatchen i Saudiarabien mot Al Hilal där den arabiske stjärnan Sami Al Jaber skulle tackas av. Det gick vägen för honom och hans lag inför 65000 åskådare. Al Hilal tog tidigt ledningen i matchen, därefter kvitterade United genom Tévez och tog ledningen i form av Ronaldo. Därefter tilldömdes Al Hilal en straff, som enlig rapporter var mycket tveksam, och det var utjämnat. Därpå blåste domaren ånyo en lika tveksam straff, den missade man dock. Trots det kunde Al Hilal göra 3-2 med ett vackert mål. Chansen att kvittera för United var stor när blott 17-årige Danny Welbeck fick chansen på matchens tredje straff. Han sköt högt över. Med undantag för Welbecks inhopp och tre målvakters (VDS, Kuszczak, Heaton) deltagande spelade United med ett starkt manskap. Laget reser hem på torsdag.


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]