Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Arbetstillstånd till Manucho

Det har i princip varit klart en längre tid, men nu är det bekräftat från den officiella sida. Manucho har fått sitt arbetstillstånd. För tillfället är Angolanen (svårt ord det där) fotskadad men är på god väg tillbaka till spel.
Manucho var mycket bra i de Afrikanska Mästerskapen och togs ut i turneringens lag, inte dåligt med de anfallarna som fanns med. Få United-fans har dock sett honom spela, kanske är det snart dags.

United ståtar nu med följande 4 anfallare som får räknas som de 4 högst rankade; Rooney, Tevez, Berbatov och Manucho, inte illa med tanke på hur det såg ut för några dagar sedan. Bakom dessa 4 finns unge Danny Welbeck, sedan så är ju Ronaldo mer eller mindre också anfallare på plan, men är uppsatt som ”winger” på de flesta sidor.

David Gill sade följande om Manucho:

”We couldn’t get a work permit for him straight away, but when we looked at the rules and regulations we found that he actually qualified for one automatically. We’re delighted to have him,” Gill told MUTV.

”He’s 25 years-old and has got a lot of great attributes. You only need to look at the goals he scored at the African Nations Cup to see that and I think he brings something different to the team.

”He’s got a little injury at the moment, but we’re looking forward to him getting fit and showing us what he can do. He’s a great prospect.”


Av: Johan [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]