Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Scholes borta 6-8 veckor

Idag kom beskedet som alla United supportrar inte hoppats på, Pauls Scholes blir borta i cirka 6-8 veckor pga. en ligamentsskada i knät som han ådrog sig i gårdagens match mot Ålborg. Det var efter redan 15 minuters spel som Scholes hamnade snett i en närkamp och samtidigt fick en spark mot sitt knä. Engelsmannen kommer därmed missa viktiga matcher för United i Premier Leauge samt dubbelmötet mot Celtic i Champions Leauge.

Förutom Scholes skada fick även Rooney utgå efter en känning i sin ankel, enligt Sir Alex är Wayne ett osäkrt kort inför helgens tuffa bortamatch mot Blackburn. Även Rafael Da Silva fick utgå efter skada, hur pass allvarligt det är finns det ännu inga uppgifter om.

United har alltså enbart Anderson att tillgå som är renodlad central mittfältare förtillfället, borta sedan tidigare är alltså Carrick, Hargreaves och nu Scholes. Med tanke på den start United har fått i ligan kommer det inte bli lättare men vi vet att spelare som tex. Fletcher alltid höjer sig när man får chansen. O’Shea gjorde ett fint defensivt jobb igårdagens match samt att Giggs verkar trivas mer och mer i den rollen med sina fina genomskärare.


Av: Patrick [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]