Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför: Everton – Man Utd 25/10 13.00

Manchester United reser på lördagen dom få milen upp till Liverpool för att möta den blåa delen av Mersyside, Everton. United kommer till matchen med en stabil 3-0 seger mot Celtic i bagaget, man har även 6 raka segrar alla turneringar inräknade med ett imponerande målfacit med 17-1, man har även hållt nollan i 5 matcher i rad. Everton har haft en knackig start, man är utan vinst i dom senaste 7 matcherna och blev dessutom utslagna ur UEFA cup kvalet mot Standard Liege.

Sir Alex sitter förtillfället i en guldsits då han kan välja och vraka bland formtoppade spelare, bortser man från dom skadade spelarna Carrick, Scholes och Hargreaves har han alla spelare att tillgå. Både Patrice Evra och Rio Ferdinand missade matchen mot Celtic i tisdags, mest på grund av att inte förvärra sina små skavanker båda spelarna ska dock vara med imorgondagens match. I Everton är tidiga skadade Joseph Yobo och Victor Anichebe tillbaka, ryktena säger även att högerbacken Tony Hibbert testas sent på matchdagen. Tim Cahill är avstängd efter sin utvisning som han ådrog sig mot Liverpool för några veckor sedan.

Manchester United presenterar följande trupp:

Van der Sar, Kuszczak, Foster, Brown, Neville, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evans, Evra, O’Shea, Ronaldo, Park, Fletcher, Anderson, Giggs, Nani, Rooney, Berbatov, Tevez.

Att spekulera i Sir Alex laguttagningar är som vanligt svårt, dock lär vi förmodligen få se det starkaste laget på banan. Jag skulle bli mycket förvånad om Berbatov / Rooney duon splittras efter deras suberba form, vem vet vi kanske får se Tevez samtidigt? Troligt lag:

VDS
Brown Ferdinand Vidic Evra
Ronaldo Fletcher Anderson
Rooney
Tevez Berbatov

David Moyes har tagit ut följande 20-manna trupp till matchen mot United:

Howard, Baines, Hibbert, Yobo, Lescott, Jagielka, Arteta, Osman, Fellaini, Pienaar, Vaughan, Saha, Anichebe, Yakubu, Nash, Rodwell, Valente, Jutkiewicz, Gosling, Baxter

Noterbart är att både forna United spelarna Tim Howard och det senaste tillskottet för Everton Louis Saha finns med. Troligt laguppställning för Everton är:

Howard
Hibbert Lescott Jagielka Baines
Pienaar Arteta Neville Osman
Yakubu Saha

Det lär bli en svår nöt för United att knäcka, Everton är alltid Everton borta även om man har haft en dålig säsong eller inte så lyckas man då och då att göra bra matcher mot ”storlagen” på hemmaplan. Det ska dock tilläggas Manchester United har tagit 11 av 13 möjliga poäng borta på Goodison Park på dom senaste matcherna. Gör Wayne Rooney mål i matchen blir det hans 100:ade Premier Leauge mål totalt, förmodligen finns det inget bättre läge att göra det på än mot sin moderklubb.

Matchen döms av Alan Wiley, han har på 6 matcher denna säsongen delat ut 14 gula kort och ett rött kort. Matchen visas på Canal Plus Sport med avspark 13.00

COME ON UNITED!


Av: Patrick [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]