Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Succélaget Hull City besöker Old Trafford!

I morgon besöker årets överraskning i PL, Hull City, Old Trafford. Bortalaget ligger på femte plats med 20 poäng. United ligger på sjätte plats med 18 poäng, åtta bakom serieledarna Liverpool (United en match mindre spelad). En vinst i morgon är ett måste för hemmalaget efter förra helgens onödiga poängtapp mot Everton på Goodison Park.

United presenterar följande trupp: Van der Sar, Kuszczak, Foster, Neville, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evans, O’Shea, Evra, Ronaldo, Carrick, Fletcher, Anderson, Giggs, Nani, Park, Rooney, Berbatov och Tevez.

I truppen saknas Brown (lättare ankelskada, troligen tillbaka mot Celtic på Parkhead onsdag kväll), Hargreaves (fortfarande knäproblem) och Scholes (knäproblem).

Fergie indikerar innan matchen att van der Sar och Carrick troligen går in i startelvan. Den förstnämnde vilade i onsdagens match mot West Ham. Vad gäller den senare spelade han ungefär 20 minuter och beräknas nu kunna spela en hel match.

Startelvan ser troligen ut enligt följande: van der Sar, da Silva, Vidic, Ferdinand, Evra, Ronaldo, Carrick, Giggs, Nani, Rooney och Berbatov. Mot bakgrund av Browns skada spelar troligen da Silva istället för Neville. Undertecknad tror att Sir Alex tanke är att spela den rutinerade Neville i det heta CL-mötet under onsdagen. Vidare vilar Fergie Anderson och Fletcher inför matchen på onsdagen och inte minst inför mötet mot Arsenal På Emirates Stadium nästa lördag. Därför startar åldersmannen och eminensen Giggs (lysande mot Everton) bredvid Carrick. Nani får, efter en fin insats i onsdags, nytt förtroende. På topp ersätter Rooney argentinaren Tévez. Fergie verkar för tillfället inte vilja peta Berbatov (vilken pass!). Bänken kan därför se ut enligt följande: Foster, Neville, Fletcher, Anderson, O´Shea, Park och Tévez.

Hull City kommer till matchen med följande trupp: Myhill, McShane, Turner, Zayatte, Dawson, Marney, Hughes, Boateng, Geovanni, King, Cousin, Barmby, Garcia, Windass, Mendy, Halmosi, Folan, Ricketts, Giannakopoulos och Duke.

Yttern Ashbee är avstängd och Anthony Gardner är skadad i ungefär tre veckor på grund av en lårskada. I övrigt kan nämnas att bortalaget startat med samma lag i sex matcher. Mot bakgrund av Ashbees skada ersätter troligen Hughes eller Mendy. Formationen brukar var 4-3-1-2 med en backlinje bestående av Dawson, Zayette, Turner och McShane (tidigare i United. Mittfältet består av den irrationelle brasilianaren Geovanni framför Marney, Boateng och Ashbee (i morgon alltså Hughes eller Mendy). I anfallet kamperar King med Cousin.

Matchen sänds på Canal + Sport 1 med start 16.00.


Av: Bukowski [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]