Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför: United – QPR

På tisdagen är det dags för United att träda in i Ligacupen och för motståndet står Queens Park Rangers. Det lär bli en hel del förändringar i laget och flertalet ”ungdomar” lär få chansen.

Truppen som är uttagen att möta QPR är: Kuszczak, Foster, Amos, Rafael, Evans, Cleverley, O’Shea, Chester, Possebon, Gibson, Hewson, Fletcher, Park, Anderson, Carrick, Nani, Giggs, Welbeck, Manucho, Rooney, Tevez.

Det är naturligtvis jättesvårt att sia i hur en startelva kan se ut men merparten kommer förmodligen att bestå av reserver. Ligacupen är kanske inte något man hetsar upp sig över i onödan men det är alltid kul och se hur de yngre spelarna sköter sig.

Tänkbar startelva

Kuszczak

Rafael Evans O’Shea Cleverley

Nani Possebon Gibson Giggs

Manucho Tevez

United och QPR har tidigare aldrig möts i just Ligacupen men i övriga tävlingsmatcher har United ett förkrossande övertag med 27 vinster på 46 matcher.

Jag kan inte direkt påstå att jag är expert på QPR så man har fått leta fakta för att få en bild av laget. På de sex senaste matcherna har man vunnit tre och spelat en oavgjord och ligger för tillfället på 7:e plats i The Championship. Vad gäller möjlig startelva vet jag egentligen ingenting men på Svenskafans QPR sida så presenteras följande tänkbara elva.

Cerny

Ramage Stewart Hall Connolly

Ledesma Rowlands Tommasi Mahon Cook

Blackstock

En spelare i QPR som man möjligtvis bör se upp med är Dexter Blackstock som hittills har gjort 6 mål på 15 matcher och leder därmed den interna skytteligan.

Matchen sänds inte på någon tv-kanal och jag har hittills inte lyckats hitta någon stream. Finner jag någon under morgondagen så återkommer jag med detta här under.


Av: Gästskribent [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]