Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United vidare till femte omgången i LC

United vinner med 1-0 mot Championshiplaget Queens Park Rangers och tar sig därmed vidare till Ligacupens femte omgång. Matchens enda mål slogs in av Carlos Tevez på straff i den 76:e minuten sedan inbytte Danny Welbeck har blivit fälld av Ramage.

Då jag inte fick tag i någon stream så bygger denna korta rapport uteslutande på information från Manchester Uniteds egna (helt objektiva…) ”match tracker” på manutd.com.

Enligt de rapporter som gavs var matchen ingen höjdare spelmässigt men United var värda segern. De spelare som visade sig från sina bättre sidor var Rafael, Tevez och Anderson. Anderson verkade ha flertalet chanser men kunde inte få till sitt första mål i den röda tröjan. Matchen verkade som sagt inte vara någon höjdare men kom igång de sista femton minuterna där också QPR verkade sätta lite press på United med bland annat ett mål bortdömt för offside (helt riktigt enligt den helt objektiva kommentatorn på match tracker) samt en och annan hörna under matchens slutskede.

Korta reflektioner

Varför kan inte en sådan här match sändas live via Uniteds hemsida för en gångs skull. (Jo jag förstår att det handlar om pengar och rättigheter och liknande men det kunde vara ett kul grepp. Jag kan tänka mig att det skulle kunna gå att skrapa in en del sponsorpengar under en sådan livesändning också.)

Ska Anderson någonsin göra mål?

Varför inte Manucho?

O´Shea som kapten sista fem!

Tevez från start till helgen?

Manchester United
Kuszczak, Rafael, Neville (Vidic, 89), Evans, O´Shea, Possebon (Welbeck, 71), Anderson, Gibson, Park, Tevez, Nani
Oanvänd bänk: Foster, Carrick, Manucho, Cleverley, Gray

QPR
Cerny, Ramage, Hall, Stewart, Connolly, Mahon, Parejo (Ledesma, 45), Buzsaky (Agyemang, 32), Rowlands, Cook (Di Carmine, 82), Blackstock
Oanvänd bänk: Cole, Delaney, Gorkss, Ephraim

Mål: Tevez (straff 76min)

Jag ber om ursäkt för denna kortfattade matchrapport men det är svårt när man inte sett matchen. Jag hänvisar till utförligare rapporter på den officiella hemsidan samt övriga kommentarer från bland annat Teamtalk.com.


Av: Gästskribent [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]