Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Avdelningen meningslösa landskamper

På onsdag är det dags för det kanske mest meningslösa som finns, träningslandskamper mitt i veckan, mitt mellan 2 ligamatcher i de flesta länder. Vem har kommit på detta egentligen?
England spelar mot Tyskland, Capello har tagit ut en trupp med spelare som Michael Mancienne (på lån till Wolves från Chelsea), Stewart Downing  och Jolean Lescott, men utelämnat David Beckham och Jonathan Woodgate. Michael Carrick är den ende United-spelaren med denna gången, har Capello kanske äntligen fattat vem som skall spela framför backlinjen nu? Steven Gerrard fick helt plötsligt en ljumskskada och Benitez ville inte att han skulle spela, frågan är om denna skada kom på vägen hem från matchen mot Bolton, kanske tryckte han för hårt på kopplingen eller något? Fabio Capello tvingar dock Gerrard att rapportera till landskampen så att landslagets egna läkare får kolla på skadan…
Rio Ferdinand, Wes Brown och Wayne Rooney spelade ingen utav dom mot Stoke p.g.a skador, OM man nu skall försöka lura landslagsledningen så kanske man kan sköta det lite smidigare, eller hur Benitez? John Terry är också skadad, men där är det ingen fråga om att Scolari inte vill att han skall spela, utan där åker Terry och kollar upp skadan med landslagets egna läkare först…
Cristiano Ronaldo och Anderson möts i Brasilien, på andra sidan jordklotet alltså… Varför inte spela denna matchen i europa där 95% av alla spelarna ändå tillbringar sina proffsliv? Istället blir det nu en lång resa tillbaka på torsdagen, vilket knappast är bra med tanke på tidsomställningen.
Att överhuvudtaget spela en landskamp inklämd som detta känns bara helt….. meningslöst.