Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sir Alex kommenterade skadeläget

För en stund sedan så kommenterade Sir Alex Ferguson United’s skadeläge inför helgens match mot Spurs i FA-cupen. Anderson röntgen visade att inget var brutet men att han missar 3 veckors spel med en ligamentskada. Nani fick en ljumsskada mot Derby och är borta ca. 1 vecka medans Jonny Evans missar 3 veckors spel.
Sir Alex bekräftade att de som definitivt missar matchen mot Spurs är Ferdinand, Anderson, Evans, Nani, Rafael, Rooney, Park (vars skada nog ingen uppmärksammat) och Evra. Hargreaves är borta resten av säsongen som bekant och eftersom Sir Alex inte nämnde Brown så betyder det kanske att han är tillgänglig för spel, eller så är han med på listan över spelare som är borta en längre tid. Hur som helst så missar definitivt 9 spelare matchen i morgon, 4 av dom är försvarare, kanske 5 med Brown.