Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Giggs erbjuds nytt kontrakt

Trotjänaren och den evigt unge Ryan Giggs har enligt Sir Alex blivit erbjuden ett nytt kontrakt. Om Giggs väljer att skriva på skulle detta innebära att han nästa säsong går in på sitt 20:e år på Old Trafford.

Giggs har tidigare antytt att han kan komma att lägga skorna på hyllan i maj. Men efter ett hittills imponerande 08/09 vill nu alltså klubben förlänga med Giggs. Ferguson själv säger till pressen i England att han är mycket imponerad av mittfältaren och att han gärna skulle vilja se honom fortsätta i Unitedtröjan ytterligare ett år. Vidare säger Ferguson att Giggs är den unika typen av spelare som tycks bli bättre med åren som går och också lyckas undvika skador och andra krämpor.

Vi lär dock få vänta och se till slutet av säsongen om mannen med flest matcher för Manchester United väljer att spela ytterligare en säsong.