Evra och Nani nära comeback

Mot WBA var Ferdinand, Park och Brown tillbaka i spel. På lördag möter United Everton och då kan ytterligare två spelare strykas från skadelistan. Patrice Evra och Nani är båda aktuella för spel.

United har klarat av det tuffa spelschemat på allra bästa sätt, trots att flera nyckelspelare, och squad-players, varit indisponibla. Som mest saknades som bekant 10 spelare. Däribland mestadels förvarsspelare.

Läget har emellertid börjat ljusna och mot Everton kan Fergie kalla in Evra och Nani för spel. Ferguson säger att det inte är till 100 % säkerhet att duon spelar, men menar på att om matchen spelats på måndagen hade det varit utom tvivel.

”Things are looking up and players are starting to come back”, säger Sir Alex till SkySports.

Förhoppningsvis kan Evra matchas in i startelvan i sin naturliga utgångspositon. I sådana fall kan United ställa ett mycket starkt försvar på benen (Neville/Brown, Ferdinand, Vidic, Evra). På mittfälet har United samtliga yttermittfältare tillgängliga. Ronaldo, Giggs, Park, Nani och Tosic.

För närvarande saknas fortfarande Rafael, Fabio, Hargreaves, Evans, Anderson och Rooney.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS