Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Evertonmatchen för tidigt för trio

United kommer att tvingas spela utan trion Evra, Nani och Rooney. Detta trots att samtliga är nära spel igen. Man räknar nu istället med att alla tre ska kunna vara med mot West Ham nästa helg, den 8:e februari.

Vidic som i torsdags fick en smäll på träningen ska förhoppningsvis kunna spela enligt SAF. Glädjande är också att Fabio som debuterade mot Tottenham, men tvingades avbryta matchen på grund av skada, ska vara frisk igen.

Dessutom har positiva nyheter kommit från Owen Hargreaves. Mittfältaren genomgick en andra operation förra veckan. Detta ska enligt klubben ha gått ännu bättre än den första och man ser med tillförsikt fram emot Hargreaves rehabilitering. Man räknar dock fortfarande med att Hargo inte ska vara tillbaka förrän vid starten av nästa säsong. Han kommer då bli ett riktigt bra ”nyförvärv” för Sir Alex.