Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Neville och Brown missar kvällens match

Sir Alex har bekräftat att varken Gary Neville eller Wes Brown kommer att kunna spela kvällens match mot Fulham. Neville har fortfarande inte frisknat till efter sin sjukdom som hållt honom borta ett par matcher och Brown är inte fullt frisk i sin opererade ankel. Detta innebär att Rafael med all säkerhet får starta sin tredje match i rad på högerbacken.

Vad det gäller Anderson så är det tveksamt om han hinner bli frisk till Ligacupfinalen på Wembley om 2 veckor, en match han annars varit given i tillsammans med Darron Gibson på det centrala mittfältet. Anderson skadade sin ena ankel mot Derby för 4 veckor sedan och är alltså fortfarande på skadelistan.

I övrigt så finns bara Owen Hargreaves kvar på skadelistan, som bekant säsongen ut. Michael Carrick, Dimitar Berbatov och Edvin van der Sar stod alla över matchen mot Derby men väntas alla 3 starta ikväll. Wayne Rooney är tillbaka och startar troligen på bänken.