2-2 mot Porto

United får mycket svårt att nå semifinalen i Champions League efter att ha spelat 2-2 mot Porto på Old Trafford. Porto chockstartade och tog ledningen efter bara fyra minuter. United kunde emellertid kvittera relativt snabbt genom Rooney som bjöds på ett friläge av Bruno Alves. Ett tröttkört United försökte vinna men hade svårt att skapa chanser. Men med några minuter kvar tryckte Tevez in bollen i mål och United såg ut att få med sig en viktig ledning inför returen. Glädjen blev dock kortvarig, United struntade i att försvara ledningen och Mariano kunde kvittera.

Det är nu fördel Porto inför returen, som spelas i Porto på onsdag (15 april).

Matchrapporten uteblev tyvärr den här gången. MUSS-redaktionen ber om ursäkt och diskuterar internt hur detta lösas i framtiden.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS