Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Scholes kan göra sin 600:e match i Unitedtröjan ikväll

Paul Scholes kan ikväll göra match nummer 600 i United tröjan. Med detta skulle han hamna i fint sällskap på Uniteds ”+600 matcher lista”. Övriga medlemmar i denna ”klubb” är Ryan Giggs – 798 matcher, Sir Bobby Charlton – 758 matcher och Bill Foulkes – 688 matcher.

600 matcher för Scholes är minst sagt imponerande när man tänker på hur långa skadeperioder han haft i sin karriär. Han har både haft en långvarig ögonskada, samt två knäoperationer som hållit honom borta från fotbollen längre perioder.

Scholes är en levande legend och det kanske inte är så konstigt, publiken älskar Scholes och Scholes älskar sitt Manchester. SAF berättar i en intervju på manutd.com att man aldrig tagit emot en förfrågan om köp av engelsmannen, helt enkelt för att andra klubbar vet att han aldrig skulle lämna United, kärleken är besvarad Scholsey.

He scores goals, galore,
He scores goals!
Paul Scholes – he scores goals…