Vidic årets United-spelare

Nemanja Vidic röstades på söndagen fram som årets United-spelare av spelarna och fansen. Serben har haft en fantastisk säsong och gjorde egentligen bara 1 riktigt dåligt match, mot Liverpool på Old Trafford, men då gjorde hela laget säsongens bottenmatch, annars har han varit outstanding.

Övriga priser
Årets mål: Cristiano Ronaldo, mot Porto i CL
Årets reservlagsspelare: James Chester
Årets unga (under 18) spelare: Federico Macheda


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS