Vidic årets United-spelare

Nemanja Vidic röstades på söndagen fram som årets United-spelare av spelarna och fansen. Serben har haft en fantastisk säsong och gjorde egentligen bara 1 riktigt dåligt match, mot Liverpool på Old Trafford, men då gjorde hela laget säsongens bottenmatch, annars har han varit outstanding.

Övriga priser
Årets mål: Cristiano Ronaldo, mot Porto i CL
Årets reservlagsspelare: James Chester
Årets unga (under 18) spelare: Federico Macheda


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS