Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Campbell klar för Sunderland

Fraizer Campbell är klar för Sunderland, det bekräftade flera medier på lördagseftermiddagen. Priset som Sunderland får betala är i utgångsläget £3,5milj., detta kan stiga till £6milj. beroende på om olika klausuler faller ut.
Campbell har jagats av flera klubbar under en längre tid, bl.a Newcastle och Hull, förutom Sunderland. Phil Brown gick igår ut och såg sig besegrad i fighten om Campbell och idag blev det alltså bekräftat att Steve Bruce vann den.

Campbell har varit lovande i flera år i United’s akademi och reservlag. Ifjol lånades han ut till Tottenham i samband med Berbatov-affären, där fick han dock begränsat med speltid. I United hade han halkat efter både Welbeck och Macheda i ”rankingen” (förutom de 3 stora namnen) och en försäljning var därför bra för alla parter. United accepterade ett bud på Campbell från Hull för flera veckor sedan, så det har varit klart länge att han skulle försvinna.