Eckersley klar för Burnley

Manchester Uniteds reservlagsspelare Richard Eckersley har idag skrivit på för Premier League-nykomlingen Burnley.

Högerbacken Eckersley, född i Salford i Greater Manchester, är 20 år gammal och har skrivit på ett fyraårskontrakt med Lancashireklubben. Eckersley väljer därmed att tacka nej till Uniteds kontraktsförslag.

Då Eckersley är under 24 år gammal måste Burnley ersätta United för spelaren, trots att spelaren var utan kontrakt. Det är i skrivande stund oklart exakt hur mycket Burnley kommer att betala, kommer de två klubbarna inte överens bestäms summan i en tribunal.

Eckersley gjorde fyra inhopp för Uniteds a-lag, debuten kom i januari i år i FA-cupsegern mot Tottenham. Han gjorde sedan ytterligare ett inhopp i FA-cupen och två i Premier League.

MUSS önksar Richard Eckersley lycka till i framtiden.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS