Inställt i Indonesien!

P.g.a nattens horribla bombattentat i Indonesien’s huvudstad Jakarta så har United beslutat att inte flyga dit och genomföra matchen på måndag. United skulle ha lyft mot Jakarta på lördag kväll och checkat in, och stannat 4 nätter, på just det hotell (Ritz-Carlton) som utsattes bör bombattentatet där minst 9 människor fick sätta livet till.

Ett uttalande från United säger följande:
”Efter explosionerna i Jakarta – där hotellet som laget skulle bo på drabbades – och baserat på råd från myndigheter, så har vi meddelat Indonesien’s FA att vi inte kan fullfölja matchen i Jakarta”


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS