Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mame Biram Diouf klar för United!

Enligt United’s officiella hemsida så har United gjort klart med en 21-årig spelare från den norska ligan, vem det är har dock inte avslöjats från United’s håll. Så här sa Sir Alex på presskonferensen i Malaysia idag:

”Vi har gjort klart med en ung spelare från Norge, som vi har haft koll på i 2 år. Vi hade inte tänkt göra mer spelaraffärer – vi känner att vi har en bred nog trupp – men situationen gjorde att vi tvingades agera då andra klubbar kom med bud på spelaren. Så vi tvingades bestämma om vi skulle agera eller inte, han blir den siste spelare vi signar.”

När David Gill fick frågan vem spelaren är så förklarade han enligt följande:

”Vi har inte officiellt gått ut med detta ännu, så än så länge håller vi namnet för oss själva. Han skrev på igår och vi behöver ett arbetstillstånd till honom. Han kommer att stanna där han är nu på lån till januari då vi skall ta honom till Manchester”

Enligt Molde’s hemsida så är det Mame Biram Diouf som det gäller, han leder skytteligan i Norge på 12 mål.

Mer info kommer…