Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Manucho till Real Valladolid *uppdaterad*

Manucho har skrivit på ett femårskontrakt med spanska Real Valladolid.

Manchester United bekräftar nu på sin hemsida att den angolanske anfallaren Manucho är såld till Real Valladolid. Klubbarna är överens med varandra och Manucho är överns med Valladolid.

Manucho kom till United i december 2007. Inledningsvis fick han inget arbetstillstånd och blev därför utlånad till grekiska Panathinaikos. Han fick sedermera arbetstillstånd under sommaren 2008 och blev Uniteds första angolan när han ersatte Ryan Giggs i ligacupmatchen mot Middlesbrough. Det blev ytterligare två inhopp under hösten (ett i ligan, ett i ligacupen), men inget mål. I januari i år lånades han ut till Hull och stannade där tills säsongen var över. I Hull gjorde han två mål på 13 matcher.

Tyvärr blev Manucho aldrig en succé på Old Trafford och nu flyttar han alltså till Spanien.

MUSS önskar Manucho lycka till i framtiden.