Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Alex är inte rädd

Den yngre generationen vs den äldre.
Sir Alex Ferguson was asked by talkSPORT Magazine:
”You have put the fear of God into the players, but I was just wondering what scares Sir Alex Ferguson?
The treble winning manager replied:
”I don’t know what you are talking about.”
The talkSPORT journalist then asked:
”In general, have you got any fears?”
Sir Alex replied:
”I think we will end it there.”
Se det här.
* Nästa söndag skulle jag ha börjat jobba efter pappaledighet/semester. Nu har min knäoperation skjutits upp två gånger så det blir ingen comeback då. Annars skulle jag ha börjat höstsäsongen på Folket med att kolla in United-Birmingham på tv eftersom vi råkar ha en Eskilstunakille i ett av lagen. Nu får jag se Bissen mot Evra från sjuksoffan hemma i stället.
Och apropå agenter – som jag skrev om i går – så pratade jag med Bissens agent strax innan sommaren. Då sa han till mig att dom letade efter en ny klubb. Några dagar senare uttalade sig herr Jonsson i Sportbladet och dementerade att han sagt någonting sånt till mig. Så kan det vara ibland.