Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Besviken? Jag? Knappast

Sir Alex: ”Jag vet att några fans är besvikna för att vi inte köpte någon superstjärna”.
Jag är det definitivt inte. Finns det dels ingen som vill komma och dels ingen som vill sälja till ett rimligt pris finns ingen anledning att hosta upp. Det är beklämmande att se City betala Gareth Barry 1,5 miljoner spänn i veckan eller vad det nu är.
Då är jag mer nöjd att min frus favorit John ”Jompa” O’Shea drar in en mer än en halv mille samma vecka.
Där har vi en kille som är värd pengarna.
* Jag har funderat lite över matchen i går och kommit fram till att det inte var ett styrkebesked (krävdes inte någon längre tankestund för det). Vi såg rätt tama ut och det enda som kan skrämma exempelvis Alex McLeish är Rooneys position och att Rio d.ä är lika bra som han varit de senaste åren. Annars var det lite vekt, framförallt i första halvlek. Det blev bättre i andra men då hade Valencia skickat in ett helt nytt lag och en målvakt som innermitt. Bättre lägesrapport på söndag så klart.
Jag har en känsla av att Kusczak får stå då.
* Bassong snart i Redknapps famn. Får se hur länge hans kropp håller. Gör den det kan han bli en ny storspelare.