Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Drömmarnas lag

På Fantasypremierleague.com har yours truly dragit ihop en drömelva inför säsongen. Tyvärr får man bara ta tre spelare från ett lag och då var det inte lätt att vraka bland världens bästa klubb.
I övrigt gick det rätt snabbt även om Rob Green som keeper enbart är plockad med tanke på hans härliga öga för straffar.
Så här ser drömmarnas elva ut:

Robert Green

Som sagt, straffräddningarnas okrönte konung.

Jompa O’Shea

Eventuellt också straffräddare. Annars mest en kille som man bygger sitt lag kring eftersom man utgår från att han är den ende som alltid är hel och aldrig klagar var han än sätts upp i startelvan.

Ryan Shawcross

Billig. Litar på att han gör en del mål i hemmamatcher mot Wolves, Hull med mera. Ser otäck ut.

Thomas Vermaelen

En ren chansning. Men köper Wenger honom kan han vara en fullträff. Eller inte. Värt att ge sig på i alla fall.

Steve Finnan

Är på väg att bli en ny Ian Harte och det strävar få efter i proffsfotbollen. Men har kapacitet att få en nystart på karriären i Pompey. Där är ju konkurrensen dessutom obefintlig. Har dom 14 spelare?

Darren Fletcher

Lika given som Jompa av mina tre tilldelade Unitedspelare. Tänk att Ferguson inte fick spela Darren en gång i tiden eftersom han var för ung. Då har man bossens förtroende. Och mitt. Nu gäller det bara att börja göra så många mål som en innermitt i United ska göra. Typ i alla fall 12-13.

Phil Neville

Har ingen aning varför jag plockade med honom. 32 år gammal har han inte mycket att komma med, mer än sin otroligt gnälliga stämma.

Steven Gerrard

Går tyvärr inte att plocka ut drömmarnas elva utan att ta med mannen som en gång i tiden var överens med Chelsea, vilket Liverpoolfansen talar tyst om nuförtiden. Världens bästa offensiva mittfältare. Tyvärr.

Andrei Arshavin
Min favorit till att utses till Årets spelare i England. En fantastisk lirare med ett spel jag inte sett en Arsenalspelare ha i sig sedan … ja, vem? Grimandi? Lär ösa in assist till van Persie och dessutom vinna interna skytteligan.
Wayne Rooney
Nästan lika ofta som Liverpoolfansen hoppas att det här är deras år så hoppas både Rooney och hans anhängare att han ska göra 25 ligamål. Kan det här vara hans år?
Jermaine Defoe
Harrys favorit lär få starta massor av matcher. Är han hel gör han 20 mål. Han är inte hel dock, men en sjuhelsikes avslutare.
Avbytare: Thomas Sörensen, Erik Edman, Fellaini och Ebanks-Blake.
Kommentar: Har en stomme med Gerrard, Arshavin och Rooney som jag sätter stor tilltro till. Kan jag vara den ende som bygger ett lag kring dem? Det är inte omöjligt.
Bild 2