Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vad har Carrick ställt till med?

Uppmärksamma – och även ouppmärksamma – Unitedfans såg att Michael Carrick inte var med i varken startelvan eller bänksjuan.
När reportrarna frågade Sir Alex om Carrick var skadad svarade han:
”There’s no injury to Michael Carrick. You’ll have to ask him why he’s out.”
Det är oklart om någon frågat Micke, men jag utgår ifrån att The Sun har rubriken klar just i detta nu.
Vad kan han ha gjort? Carrick känns inte som någon bråkstake, inte som en som rumlar in knivhuggen och småberusad på Carrington och inte heller som den som lockas av Citys pengar.
Oh, this curiousity is killing me!
UPDATE: Svårt att hitta källor på uttalandet och nu ryktas det om att det är en anka. Underbart!
UPDATE 2: En Unitedsupporter som hade tråkigt hittade på uttalandet och Soccernet nappade. Jag har sedan några månader slutat läsa Soccernet – mest för att jag irriterat mig på att dom kör igång sina jävla nyheter varje gång man går in där – och inte tänker jag börja igen efter det här. Seriöst! (Fast jag får nog fortsätta göra undantag för deras Insider-knäck. Dom är ofta läsvärda.