Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Här är min drömgrupp i CL

I kväll klockan sex lottar Uefapamparna gruppspelet i Champions League (kommer ni ihåg när det var två gruppspel?) och det är en av höjdpunkterna i augusti.
Givetvis kommer stjärnorna att se till att United hamnar i samma grupp som Real Madrid och Ronaldo – något annat är inte att vänta.
Men jag har min drömgrupp klar:
Manchester United.
Vi.
AZ Alkmaar.
Precis som Real Madrid seedat tvåa. Ett av de sämre holländska mästarlagen på senare år. Pontus Wernbloom och Rasmus Elm (hur i hela fridens namn kan han gå dit?!?!) på Old Trafford i höst. Det lag alla garanterat vill ha från pott två.
Olympiakos.
Vi kan faktiskt förlora i Aten – aldrig i livet att grekerna kommer till OT och vinner – men då har vi redan avancerat från gruppen och spelar med Welbeck och Macheda på topp. Minst risk i tredje gruppen. Mellberg fattar ingenting.
Debrecen.
I fjärde gruppen ska vi givetvis piska alla lag både hemma och borta. Men ungrarna känns på papperet som den absolut lättaste motståndaren. Dom hade problem med Kalmar för tusan. Senast vi mötte dom gjorde Gabriel Heinze två mål och Kieran Richardson ett-
Och så mardrömsgruppen:
Manchester United. Vi.
Real Madrid. Jobbiga.
Atletico Madrid. Skulle kunna chocka på OT.
Wolfsburg. Tyska mästare.
Bild 4