Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tea time kick off – hardly

Av Uniteds 15 kommande matcher börjar 1 (en!) klockan 15 lördag eftermiddag engelsk tid.
En ynka. Det är den 26 september då vi spelar mot Stoke borta. Så Old Trafford ser inte en tea time kick off förrän tidigast i december.
Det är inte klokt egentligen, fast det är så det är att vara Englands, Europas, världens och universums populäraste fotbollsförening. Då ska det anpassas. Samtidigt tycker man ju att världens största klubb skulle kunna säga till när dom vill lira. Jag förstår att Alex inte skulle vilja spela klockan 15 en lördag efter att ha varit i Moskva och spelat CL på onsdagkvällen. Men efter en hemmamatch mot Besiktas på en tisdag skulle väl Ferguson kunna slå näven i bordet och kräva att Manchesterderbyt spelas på klassisk tid och inte på ett påhittat 13.30-klockslag en söndag.
* Mark Hughes är i viss mån en förståndig man. Han dunkade ut den bästa elva han kunda i ligacupen i kväll. Det är den absolut bästa chans City har att vinna sin första titel på 69 år. Och det är ju Tevez favvoturnering. Det är hans nivå.