Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Låååång väntan

Det är vidrigt med landslagsuppehåll. Varför kan man inte lägga ned landslagen?
Fortfarande tre dagar kvar, drygt, till nästa Unitedmatch och det kliar i ögonen som inte fått njuta av Giggs bekymrade blick på hur länge som helst. I kväll är det VM-kval igen och eftersom jag har det jobb jag har ser jag Malta-Sverige på arbetstid. Lite tröst i matchångesten i alla fall.
* Nu ska tydligen Fiorentina klaga på Uniteds sätt att värva unga löften också. Den här bitterheten över att man är en mindre klubb börjar bli tröttsam. Jag förstår att klubbarna är sura för att de stora drakarna kommer och snappar upp deras supertalanger, men är det inte så över hela arbetsmarknaden? Ser Aftonbladet en 19-årig superskribent på en lokalblaska så tar dom honom/henne. Ser Sony Ericsson en 20-årig försäljarkanon på den lokala Kontor & Miljö-butiken kan det gå snabbt. Så varför ska det vara någon skillnad i fotbollsvärlden? Okej att det är yngre killar som 16-åringar, men dom har väl föräldrar som kan fatta beslut? Eller är det omöjligt att fatta rationella beslut när United kommer knackande?
Hursomhelst: Get used to it.
* Dubbeln för Dagen: England-Kroatien 1, Serbien-Frankrike x.