Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vidic!

Till The Sun i dag:
Ahead of tomorrow’s Manchester derby, the Serb snarled: ”They have improved their squad and look a much better team than last year, but to say they are the best team in Manchester is crazy. If they win the Premiership title for the next 10 years in a row then maybe we can talk again, but until then we don’t just believe we are the best in Manchester but also the best in Europe”.
* Det är så mycket att hänga med inför derbyt att det är svårt att veta vad man ska fästa uppmärksamheten vid. Jag väljer att göra det vid min gamle favorit Mark Hughes som otroligt nog har jobbet kvar. Ända sedan araberna köpte klubben har Mark haft ett ännu större mindervärdeskomplex än tidigare. Vid varje tillfälle han får kör han ”det är många som vill se oss misslyckas” och ”jag vet att vi har alla emot oss men försöker ändå göra den här klubben framgångsrik”. Vid gårdagens presskonferens var han i farten som martyr igen när pressen tog upp Adebayor gång på gång: ”vi vann en fotbollsmatch i lördags också om nu någon minns det, höhö”. Det är som om han försöker skapa en ”vi mot världen”-känsla á la Fergie. Det går inte. Det är helt enkelt dömt att misslyckas.
Det går inte att skapa den när man inte ens är störst i stan och aldrig kommer att bli det.
* Jag funderar ganska ofta på hur bra det måste gå för staden Manchester när det bor så oproportioneligt många miljonärer där.
* Känslan av att Owen avgör i morgon byttes nu på förmiddagen till en övertygelse om att Nemanja gör det. Kan båda göra det?