Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

It’s Carrick time

Leeds åkte oförtjänt ut mot Liverpool, Newcastle var chanslöst mot Peterborough, Stoke fick slita mot Blackpool och det är bara Arsenal som övertygar med en D-uppställning i de tidigare omgångarna av Carling Cup.
Förra säsongen dominerade Carlos Tevez i CC, det är hans nivå precis som det var Julio Baptistas i Arsenal, och tog oss till titeln.
Nu kan Michael Carrick bli den nye Tevez. Carrick har varit bedrövlig i säsongsupptakten och är helt plötsligt femtevalet som innermittfältare i United. Oh how the mighty have fallen. Kan inte Carrick dominera en CC-match mot Wolves så är han snart bakom Darron Gibson i rangordningen. Men jag tror på Newcastlegrabben i kväll, precis som jag tror på Macheda/Welbeck som bara spelat U-landslagsmatcher och i reserverna i höst.
Carrick kan förresten vara sjundevalet snart om Hargreaves kommer tillbaka. Nu är han i alla fall närmare en comeback, han har nämligen synts till på Carrington.