Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Wiley den tröge?

Fergie missar aldrig ett tillfälle att ta fokus från en dålig prestation. Nu valde han att ge sig på domaren (inget nytt grepp, men det är ett säkert kort) Alan Wiley som Fergie anser vara för dåligt tränad.
”The pace of the game demanded a referee who was fit. He was not fit. It is an indictment of our game. You see referees abroad who are as fit as butcher’s dogs. He was taking 30 seconds to book a player. He was needing a rest. It was ridiculous.”
När man tittar efter så har han en poäng i det hela. Den gode Alan hade svårt att hänga med, men det var ingenting jag tänkte på under matchen. Jag hade fullt upp med att räkna felpassningar.
Frågorna är: Kan Ferguson bli varnad av FA för det här? Anses det som ett påhopp? Kan Ferguson i så fall kräva att Wiley kör ett beep-test?