Matcher flyttade

Tevebolagen har nu sagt sitt och december månads matcher har nu fått bekräftade datum och tider.

Den stora nyheten, som kommer att uppröra alla purister, är att Uniteds bortamatch mot Hull är flyttad från annandagen till den 27 december (avspark 17.00). Sist United inte spelade match på annandagen var säsongen 1995/96.

För december månads MUSS-resenärer gäller samma datum som tidigare angetts – United möter Aston Villa lördag den 12 december med avspark 18.30 medan matchen mot Wolves spelas på tisdag 15/12 med avspark 21.00.

En match är fortfarande inte spikad, då United alltså spelar den 27/12 kan man inte möta Wigan den 28/12. Den matchen kommer att flyttas till den 29/12 eller den 30/12.

(Samtliga angivna tider är svensk tid.)


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS