Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Kung Stojkovic

Ni har säkert sett det, men det är kanske någon som missat den gamle playmakern Stojkovics oväntade volleymål häromsistens.
Magnifikt.

* Vidic är inne på att det inte är bra med för bra självförtroende – helt rätt. Det får inte bli någon ”ställa ut skorna”-insats på söndag. Vi har revansch att utkräva. Jag kräver minst en poäng. Det är inte för mycket begärt, tycker jag, även om det kan vara fel läge att möta Liverpool. Fem raka förluster går nog inte att smälta för Benitez. Hoppet står till att Carragher spelar och det lär han göra.
* Benitez börjar för övrigt få stora darren. Nu är han igång och snackar om att ”titlar inte är allt”. Undrar hur fansen tänker. Okej att gå till finaler och sluta tvåa?
* Lampard är glad över att ha äntligen gjort mål (hans första på tio matcher). Det förstår jag. Men tog den inte lite, lite på en motståndare? Det brukar det göra när Frankie Boy skjuter. Undrar om han har det i ryggmärgen precis innan han avlossar.