Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

van der Vaart?

Varför vi inte köpte en innermittfältare av rang i somras förstår jag inte riktigt. Hargreaves gick skadad, Scholes och Giggs pallar inte jättemånga matcher och Anderson hade en ”indifferent” säsong senast.
Zlatans gamle polare Rafa van der Vaart är knappast omtyckt i Madrid. Kan han vara något för oss? Jag misstänker att han skulle passa i PL.
Jag önskade i alla fall i hemlighet att vi hade handlat in Sneijder när Madrid sparkade ut honom. Wesley har jag alltid gillat, en pålitlig offensiv gubbe med ett skott som i kraft nästan kan mätas med Karl-Heinz Riedles nickar.
Men jag tvivlar på att det kommer någon redan i januari (har vi fått någon succéspelare som direkt slagit sig in i laget med klang och jubel i det fönstret? Saha?). Trots att Anderson fortfarande står alltför stilla, Carrick verkar lite halvmätt, Hargreaves har bokat gymmet tio år framåt. Vårt innerfält försvaras allra bäst av Darren Fletcher som i dagsläget är klassen bättre än sina konkurrenter/medspelare.
Var är Darren Gibson?
* Noterar att Alan Smith fortfarande inte har gjort mål för Newcastle. Riises fel.