Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ingen bra feeling – ett gott tecken?

2,05 på Chelseaseger på söndag känns som ett bra spel. Med andra ord är jag inte särskilt optimistisk inför Stamford Bridge. Kanske ett gott tecken eftersom det brukar vara jobbigt att vara säker på seger.
Tittar man spelare för spelare så är det nog bara att erkänna att Chelsea har det bättre ställt med tanke på dagsformen. Joe Cole är tillbaka och Drogba är i monsterform. Precis som mot Liverpool är jag belåten med ett kryss och jag tror nog att det är det mest realistiska. Noll poäng är knappast en katastrof utan snarare bara en pungspark. Men det återhämtar man sig ifrån.
Viktigt att Fletcher – som såg rostig ut – fick minuter i benen i tisdags. Han, Carrick och Anderson måste nästan gröta igång rejält mot Lampard & co för att vi ska kunna dominera.
* Rio d.ä kan vara väck ett bra tag till på grund av ryggskadan. Wes Brown tycker synd om sin idol:
”When he comes back, I’m sure he’ll be a lot stronger. If you are not fully fit and you try to play, it’s very hard, especially with how fast the Premier League is now.
* Här har ni ytterligare en anledning till att ta Rafa van der Vaart till United. Eller?
* Ronaldo var aldrig skadad mer än några veckor – vad jag kan minnas – under sin tid i United (bortsett från när han opererades efter EM, men hade det inte var något EM hade han inte missat säsongsstarten heller). Nu spelar han aldrig. Jinxad i och med flytten?
* Startelvan på söndag:

Edwin

Jompa – Evans – Vidic – Evra

Carrick – Anderson – Fletcher

Giggs

Berbatov

Rooney

* Inte så många roliga transferrykten de senaste dagarna, tyvärr. Har dött ut att vi ska köpa in Silva och Villa i januari. Jag är i alla fall beredd att sätta en månadslön på att det inte sker. Senaste jag läste i dag var att United ska vara intresserat av Angel di Maria. Känns knappas troligt det heller. Men det skulle inte göra ont i själen om han och Nani bytte plats. Det skulle inte alls göra ont.

* Apropå Nani måste Jompa O’Shea vara nöjd – i hemlighet? – över att inte längre vara hackkyckling nummer ett bland de egna fansen.