Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Hoppas Evra får lira VM.

Som Stenis påpekade i en kommentar så är det faktiskt inte bara ”vanlig” landskamper i helgen och nästa vecka.
Fyra lag till ska bli klara för VM och det finns en del Unitedkillar som ska in i elden.
I Irlands trupp hittar vi både Jompa O’Shea och Darron (tydligen aldrig mera Darren) Gibson och dom ska lira mot världens härligaste vänsterback (tänk om vi hade en sån kille till höger också!).
Frankrike är favorit och går sannolikt vidare. Men det blir hårt. 2-1 totalt?
Kan Obertan jobba sig in i truppen? Inte helt omöjligt, men då är det dags att sätta fart. Kul för Evra att få visa att han är bäst i världen i Sydafrika.
I Portugal – som får klara sig utan Snorungen – hittar vi Nani-Banani som ska skjuta bort bosnierna och ta sig och Simao och grabbarna till VM. Det tror jag inte att dom fixar. Jag tror på Bosnien-Hercegovina över två matcher, faktiskt. I alla fall att döma av kvalresultaten. Nu åkte visserligen Dzeko & Muslimovic på stordäng mot Spanien men den matchen betydde ingenting.
4-3 totalt.
Och om Nani spelar VM struntar jag i.
* Frankie boy säger att Rio d.ä, Wazza, Terry och Gerrard skulle platsa i Brasiliens landslag. Det är väl inga konstigheter. Vad har brassarna för forwards som skulle peta Rooney? Fabiano? Hulk? Vilka innermittfältare skulle peta Gerrard? Felipe Melo? Lucas? Elano? Och att påstå att typ Lucio eller Juan skulle vara bättre än Rio och Terry är det väl ingen som gör. Inte utan glimten i ögat i alla fall.
Inget vågat utspel av Lampard med andra ord.