Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Transmission [IV]

WHO’S THAT TWAT FROM ARGENTINA?
[melodi: God Save Ireland]

Who’s that twat from Argentina?
Who’s that money grabbing whore?
Carlos Tevez is his name,
And he hasn’t got a brain,
And he won’t be winning trophies anymore.

#####

Från hero till zero på den tid det tar att skriva en signatur på ett papper. Carlos Tevez kämpade sig till en plats i Unitedsupportrarnas hjärtan under sina två säsonger i klubben. Vistelsen i United hade kunnat bli längre för argentinaren om han bara själv hade önskat så. Tevez valde dock att skriva på för Uniteds lokalkonkurrent Manchester city. Det är en kardinalsynd och att Tevez inte förstod det, trots att han spenderade två år som spelare i United, visar att argentinaren är korkad, ignorant och respektlös. Eller, med andra ord, en spelare som borde hatas.

Sången är en parodi på den sång (Who’s That Man from Argentina) som, så sent som förra säsongen, hyllade Tevez. Det dröjde inte alls lång tid innan denna alternativa version dök upp och egentligen var det självklart att den skulle bli en succé. Originalet var en av Uniteds mest populära sånger förra säsongen och även om den nya versionen inte sjungs lika frekvent så är den definitivt populär. Låten hörs ofta på puben men även relativt frekvent på läktaren, framför allt på bortamatcher. Sannolikt kommer sången att sakta bli mindre populär de kommande månaderna för att sedan få ny fart när nästa derby börjar närma sig.


Who’s That Twat From Argentina?