Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Säker seger

Ferguson har alltid haft ett gott – ibland lite för gott – öga till Wesley Brown. I dag är han i farten igen och kallar Wes landets bäste försvarare. Vad säger Rio d. ä om det?
Wes hade kanske varit landets bäste om han sluppit knätrasor och inte haft just Rio d.ä som sin ende förebild. Nu är han lite för dålig för att vara så nonchig som Rio d.ä kunde vara och komma undan med det på den tiden han var bra.
* Pompey i morgon och jag har aldrig (tror jag) varit så säker på seger som nu. Okej, jag var helt inne på att vi skulle leka med Everton, men det här är som att slå en straff på Neville Southall av i dag från fem meters håll. Uselt lag, sparkat tränaren i veckan – och ersatt honom med Avram Grant (mohahaha!). Det är så upplagt för United att det bara är underskattning som kan fälla spelarna. Och underskattning i samma rum som Alex Ferguson?
You must be kidding me.
Laguppställning då? Jämfört med Everton hoppas jag på Berba och Jompa. Ut med Rafael och Owen. Eventuellt skickar han ut Scholes för att bestämma tempot i en sån här match.
* Jobbig att hinna med något annat än fotboll (och tennis) på första advent.
14.30: Everton-Liverpool.
17.00: Arse-Chelski.
19: Klassikern.
Dessutom ska jag klämma in ATP-finalen i tennis också, runt 15.30-16. Tur att jag är ledig, annars kunde det ha blivit något tuffare.