Skribenter sökes!

Vi söker nu minst 2 skribenter till MUSS, det kan bli fler beroende på antalet sökande.
Efter ett antal år med skribenter som blivit antagna, skrivit ett tag och sedan försvunnit, så söker vi nu seriösa killar eller tjejer som verkligen brinner för United och för att skriva. Vi ser helst att ni som söker:

* är lite äldre, att ha följt laget länge är ett plus.
* har arbete sedan flera år tillbaka och därmed har en ”stabil vardag”. Detta p.g.a att vi haft folk som helt plötsligt åkt utomlands i flera månader och alltså inte kunna skriva. Vi har också haft folk som har haft så mycket att göra med skola att man inte kunnat skriva under långa perioder.
* arbetar / arbetat mycket med bildprogram och / eller med hemsidor förr.
* har erfarenhet av att skriva sedan tidigare.

Vid intresse så skriv till mig på denna adress, johan.manutd@gmail.com. Berätta om dig själv, hur gammal du är, vad du arbetar med osv.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS