United-city i ligacupen

Manchester United fick den lilla klubben Manchester city på sin lott när ligacupens semifinaler lottades.

Det blir alltså derby i ligacupens semifinal och det återstår att se om Uniteds reserver är tillräckligt bra för att mäta sig med citys miljardbygge, även om det inte är helt otänkbart att Sir Alex Ferguson matchar ett starkare lag än normalt. Hur som helst lär det inte bli den traditionellt avslagna fotbollen i semifinalen. För Unitedsupportern kommer matchen enbart att handla om förlänga citys 33 år långa titellösa svit.

Semifinalerna spelas som vanligt i bäst av två matcher. United börjar på bortaplan. Den första matchen spelas 5/6 januari medan match två spelas 19/20 januari.

I den andra semifinalen möts Aston Villa och Blackburn.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS