Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Haha, ojoj

Liverpool fattar ingenting. Ingenting. Inte jag heller.
Mickey Owen, en av alla dessa i B-uppställningen, gör hattrick och sparkar ut de tyska mästarna ur Champions League som om det vore hur naturligt som helst.
Vi har alltså ett United som har TVÅ spelare på samma position som mot Chelsea tidigare i höst.
Sju mittfältare. En back.
Mot tyska mästarna som hade sitt absolut bästa lag.
Bäst i dag:

  • Carrick och Fletcher. Carrick gör två misstag på hela matchen. Ett skulle ha betytt straff, ett annat betydde mål. Det var allt. Fletcher var helt oskyldig till misstag.
  • Trebackslinje!
  • Owen såg helt snabb och helt klinisk ut helt plötsligt. Nu börjar jag mjukna lite gentemot grabben. Ett hattrick på bortaplan i CL ska inte underskattas.
  • Obertans show innan Owens andra (vilken balans!). Han överglänser Nani VARJE gång han kommer in. Nu lyckas Nani äntligen slå en målgivande, då toppar Obertan det med att fixa en ännu snyggare assist.
  • Inga allvarligare skador! Tjoho!

Sämst:

  • Kan Park fortfarande vara rostig? När var han riktigt superbra senast?
  • Kommentatorerna på sexan (vill inte nämna deras namn, så usla var dom). Värsta exemplen: 1: Solklar straff när Carrick sänkte japanen i första. Inte alls enligt snubbarna på tv. 2) Superräddning av Kuszczak på tilläggstid, skrek dom. Tompa rörde inte bollen.
  • Viasats sändningar överlag är rätt beige.

* Av de andra tre lagen som är vidare som tvåor i dag, Porto, Milan och Bayern, tror jag att vi slår alla. Olympiakos går säkert vidare som tvåa i morgon och dom tar vi också i en åttondel. Liksom antingen Stuttgart eller Unirea. Och Inter eller Rubin som det sannolikt blir. Jag förklarar härmed United som kvartsfinalklara. Om vi inte får åtta mittfältare skadade till våren. Det skulle skapa vissa problem med Vidic, Evans och Ferdinand som innermittar även om Rio d.ä spelat där tidigare (mot Liverpool?).
* Crille Snorungen Ronaldo sköt ett hyfsat skott på Velodrome. 33,4 meter. Inga konstigheter.
* Atletico Madrid vann inte en enda match och får ändå spela Europa League. Liverpool vinner sannolikt i morgon och kommer därmed upp i tio poäng. Det räcker till – Europa League. Ironin skulle fullbordas om Wolfsburg eller Atleti knockar Pool i Europa.