Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Management by Fergie

Alex, allas vår altmeister, går ut och säger att Anderson är i fantastisk form.
Det är han inte.
Anderson är i fantastisk form ibland i vissa matcher. Jag har ända sedan jag såg honom första gånger i Unitedtröjan hållit honom högt. Han fick som väntat en tuff andrasäsong efter sitt härliga förstaår i United, men har den här säsongen visat lite mer. Men han gör det för sällan och det är oklart riktigt hur Ferguson ser på Anderson.
Är han den nye Scholes eller den nye Keane?
Jag ser mer Scholes än Keane i honom (minus målskyttet, det ser jag inte någonstans i honom). Han har passningsspelet á la Scholes i sig med långa svepande crossbollar som – ibland – sitter som ett dött russin på medspelarnas fötter. Dessutom är han garanterat – i konkurrens med en Carrick i toppslag – lagets bäste body checkare. Han är underbar att skåda när han trycker bort motståndarna och norpar bollen.
Att Fergie går ut och hyllar honom är psykologi på hög nivå av den gamle mannen.
Det behöver rastamannen.