Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

MILAN!

Vi fick David Beckham! Enda lottningen jag fruktade lite, men samtidigt härligt att Becks kommer tillbaka till Old Trafford.
Dagens ”Åh fan”: Owen Hargreaves, som var med i Uniteds Champions League-trupp under hösten, får vänta på sin comeback till slutet av januari. Någon som minns hur det snackades om Gary Neville och ”two weeks” hela tiden. Jag betvivlar starkt att Owen Hargreaves kommer att bli utsedd till matchens bäste spelare i Unitedtröja någon gång i sitt liv. Gör han det är han värd lika stora ovationer som Ole Gunnar. Nästan.
Dagens ”Åh nej!”: Citys shejkägare letar en vettig tränare och riktar sökarljuset mot Hiddink. Vore jobbigt, faktiskt, eftersom Hiddink är en fantastisk tränare och han skulle faktiskt kunna göra något bra av Shitty.