Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fulham

2009: Torsk 0-2 (Scholes och Rooney utvisade).
2008: Vinst 3-0 (Hargreaves målskytt!).
2007: Vinst 2-1.
2005: Vinst 3-2 (van Nistelrooy!).
2004: Kryss 1-1 (Alan Smith målskytt!).
2004: Kryss 1-1.
2002: Kryss 1-1 (Solskjaer och Marlet (!) gjorde målen).
Så ser facit ut på Loftus Road/Craven Cottage för Uniteds ligamatcher de senaste åren. Det talar i alla fall för att det inte blir förlust i dag, men inte i någon av de ovanstående matcherna har vi väl varit så förtvivlat bestulna på utpräglade försvarare.
Dessutom är Fulham obesegrade de åtta senaste hemmamatcherna och det innefattar segrar mot Liverpool (ingen bragd, men ändå) och kryss mot Roma (samma där). Både Arsenal och Chelsea har dock vunnit där och trots våra försvarsbekymmar ska vi vinna i dag. Till och med en nödback som Michael Carrick borde kunna hantera en medelmåtta som Bobby Zamora. Gör han inte det så lär Vida fixa biffen.
Anfall är bästa anfall får bli dagens motto.
Fletcher borde vara tillbaka på mittfältet och få sällskap av Anderson. Kanterna känns vigda åt Park (tyvärr) och Valencia. Berba och Owen på topp? Rooney kan gärna få komma in som en frustande tjur i mitten av andra och stänka in två. Läge för att reta upp honom lite, faktiskt.