Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Scholes bör skämmas

6-1-4 är vår rad de elva senaste matcherna. Inte mästarklass direkt. Samtidigt har vi haft nedflyttningsklass på fysträningen.
Vi spelade faktiskt lika dåligt – med fyra backar – mot Sunderland i början av oktober.
Jag tror ärligt talat inte att vi hade vunnit i dag även om Fletch och Carrick hade spelat på innermitt och typ Jompa och Vidic varit i backlinjen. Inte med den inställningen, inte med den slöheten i anfallsspelet. Okej för att Fulham borta numera inte är någon stroll i parken men United är för guds skull regerande mästare.
De som bör skämmas för sin insats i dag är:
1) Paul Scholes. Får stå i skamvrån längst. För dåligt. Alldeles för dåligt. Så dålig får inte en innermittfältare i United vara. Någonsin. Man får vara dålig ibland, självklart, men så dålig får man inte vara. Det är förbjudet. Ajabaja. Det bästa är att Scholes vet om att han var usel. Är det nåt han inte saknar så är det självinsikt.
2) Anderson. Det är i den här typen av matcher han ska visa att han är redo för nästa steg i utvecklingen. Keane hade inte varit nådig om han spelat bredvid. Frågan är vad som rör sig i den Andersonska skallen ibland. Det är som att han fortfarande försöker förstå Uniteds spel och var han ska passa in i det.
3) Michael Owen. Fortsätter att falla djupt och hämta bollar. Vansinne. Han ska ju ligga på sista gubbe hela tiden. Har Ferguson blivit galen? För inte kan väl Owen knata hem gång på gång på egen planhalva på eget initativ?
4) Wayne Rooney. Skäller på medspelare när han är lika medelmåttig själv. Ödmjukhet, Wayne.
* Pedro kvitterade mot Estudiantes i 88:e minuten i klubblags-VM. Köp Pedro.
* City sparkar till slut Mark Hughes. Tänk att det skulle dröja så länge. Roberto Mancini som ersättare är typ tio gånger bättre för United än om det blivit Hiddink. Mancini avslutade karriären i Leicester. Det tänker jag på rätt ofta. Ovärdigt värre.
* Okej, det här är femlingen jag har i dag: Fulham-United 1x, Blackburn-Spurs 2, Shitty-Sunderland 1, Villa-Stoke 1 och så drog jag till med Arse-Hull 1 till 1,20. Helt vansinnigt. Känsla av att jag stupar på ett Fabregas-van Persie-fritt Arse i kväll. Nästan så att jag bör skämmas lika mycket som Scholes & co.
Sist: Inget topplag i världen hade klarat av att ha en bättre rad än 6-1-4 med den skadelistan. Fact.