Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tid, denna förbannade tid!

Det borde vara olagligt med åtta dagars speluppehåll när det så ofta klagas på det täta spelschemat. En tisdagsmatch hade suttit som ett smäck efter utskåpningen – jag kan fortfarande inte förstå att vi var chanslösa – i den lilla stugan i lördags.
Samtidigt är det ju en minigåva från fotbollsguden att det kommer ett minibreak så att alla glaslirare får chansen att täta sprickorna ytterligare. Åtminstone en mittback vore schysst att ha mot Hull. Och får inte Rooney vila nu lär han aldrig få göra det. Samtidigt var det hans lycka att Owen var så bedrövlig senast att han omöjligt kan starta på KC Stadium.
* Francesco Totti är 33 år gammal. Han är trea i skytteligan och gör en av sina bästa säsonger i karriären, trots att han får lite skador då och då. Det är lite Giggs över Romaprinsen. Medan jag ogillar Zlatan mer och mer för hans divalater börjar jag uppskatta Totti mer och mer. Och det beror främst på att han inte lägger sig lika lätt som tidigare. Det har väl att göra med åldern – han kommer ju inte upp lika lätt längre. Därför skönt att se att han inte blir borta någon längre tid efter senaste skavanken. Däremot ovärdigt att han har haft Chippen som lagkamrat och att John Arne Riise är en av de mer tongivande i Tottis kära Roma.